Ik ben het wachtwoord van mijn e-mailadres vergeten

image/svg+xml

Ik ben het wachtwoord van mijn e-mailadres vergeten

Voordat u deze FAQ volgt, controleer hier eerst of uw e-mail door MiWebb wordt gehost!

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw wachtwoord te resetten van uw e-mailadres.
U heeft de volgende informatie nodig:

  • Uw websiteadres;
  • Uw gebruikersnaam van DirectAdmin;
  • Uw wachtwoord van DirectAdmin.

Stap 1 – Inloggen op DirectAdmin

Browse naar de DirectAdmin inlogpagina van uw website. U kunt deze vinden op uw eigen webadres met :2222  achter het adres gezet. Is uw website example.org? Dan is uw DirectAdmin inlogpagina example.org:2222
Als u bij de inlogpagina bent aangekomen moet ziet u twee velden (afbeelding 1). Vul bij username de gebruikersnaam van uw DirectAdmin account in en bij password het wachtwoord van uw DirectAdmin account. Druk vervolgens op Login.


Afbeelding 1 – De inlogpagina

Stap 2 – Uw wachtwoord resetten

Na het inloggen zul u de keuze krijgen tussen de verschillende domeinen die op uw account geregistreerd staan. Selecteer het domein waarmee u het e-mailadres wil aanmaken. U wordt nu begroet door het DirectAdmin instellingen scherm (afbeelding 2). Onder het kopje E-Mail Management selecteer E-Mail Accounts. U zult een lijst met al uw e-mailadressen zien. Kies het e-mailadres waarvan u het wachtwoord wil veranderen en klik achter dat e-mailadres op het plus icoontje en vervolgens op Change Password/Username.
Op dit scherm kunt u de instellingen van uw e-mailadres veranderen. Vul bij Password het gewenste wachtwoord in of klik op het random icoontje aan de linkerkant om een nieuw sterk wachtwoord te genereren. Verander de rest van de velden niet en klik op Save.


Afbeelding 2 – DirectAdmin Instellingen


Afbeelding 3 – E-mailinstellingen

Was this article helpful?

Related Articles