Wat wij doen

Het maximale potentieel uit jouw idee halen

Wij helpen jou het maximale potentieel uit jouw merk te halen. Hoe doen wij dit? Wij zijn nieuwsgierig, denken graag met jou mee en analyseren op een strategische manier hoe wij gezamenlijk jouw idee naar een hoger niveau kunnen tillen. Dit doen we stapsgewijs, zo houden wij processen helder & efficiënt. Zo geef jij jouw product de jump-start om verder te groeien in de digitale wereld.

Expertise

Design

Goed design is niet alleen esthetisch, maar werkt ook! Zo goed dat alles vanzelfsprekend is voor de eindgebruiker. Gebruikersvriendelijkheid is onze grootste drijfveer. Aan de hand van jouw concept kiezen wij een bijpassende strategie om het doel zo efficiënt mogelijk te bereiken, met maximale impact. Van moodboard tot huisstijl, wireframe tot prototype en user experience tot pixel perfect design.

 • Moodboards: Een verzameling van afbeeldingen en designs om een gevoel te geven voor jouw product;
 • Wireframes: Het skelet van het design. Een simpele schets om de flow van het product vast te leggen;
 • Visual Concepts: Interactieve demo’s om een gevoel te krijgen voor het design;
 • User Experiences: Een product wat voor de gebruiker niet alleen makkelijk is om te gebruiken maar ook een fijn gevoel geeft;
 • Interface Designs: Het ontwikkelen van duidelijke, intuïtieve en goedwerkende gebruikersweergave;
 • Animations: Custom animaties die niet alleen mooi zijn, maar ook je gebruikerservaring verbeteren.

Ontwikkeling

De digitale wereld is voortdurend in beweging. Nieuwe technologieën & innovaties worden dagelijks in het leven geroepen. Deze nieuwe ontwikkelingen bieden ook nieuwe groeimogelijkheden. miWebb staat niet stil & verdiept zich hier in, zo houden wij onze kennis up-to-date. Deze kennis passen wij vervolgens toe voor het optimaliseren van bestaande software & het creëren van nieuwe digitale producten.

 • Front-End Development: Het maken van prachtige webpagina’s voor de gebruikers om te ervaren;
 • Back-End Development: De backbone van het product. Een krachtig en efficiënt systeem om uw applicatie te ondersteunen;
 • Responsive Development: Wij maken alle websites en webapplicaties zodat ze niet alleen bruikbaar zijn voor computers, maar ook voor mobile apparaten;
 • Content Management Systems: Het beheren van een website of applicatie met een speciale interface, ook bruikbaar voor niet technische mensen;
 • Custom Software: Wij maken software op maat voor de wensen van de klant. Niets is onmogelijk;
 • HTML/CSS/JS/PHP: Wij programmeren onze producten in verscheidene programmeertalen waaronder HTML, CSS, JS en PHP.

Strategie

Het is belangrijk om na te denken over alle tekst, afbeeldingen en video’s die op het web geplaatst worden. Deze vertegenwoordigen jouw merk en kunnen helpen bij het groeien van jouw online aanwezigheid.

Online adverteren kan op vele verschillende manieren. Onder andere door middel van banners en tekstadvertenties, maar ook middels e-mails, digitale nieuwsbrieven & Google adword campagnes. Met onze content strategieën kunnen wij jou helpen bij het bouwen van jouw merk en inspelen op de strategie van Google om zo meer bezoekers aan te trekken.

Tevens kunnen wij helpen bij het meten van de prestaties van jouw merk en de manier waarop er gebruik gemaakt wordt van jouw product om vervolgens jouw strategie te optimaliseren. Met diepgaande analyses, gebruikersinzichten en A/B testen kunnen we jouw merk helpen om nieuwe hoogten te bereiken.