Wie wij zijn

Hét web design & development bureau sinds 2010

Iedereen bij miWebb heeft grote passie voor het online landschap.

Design, technologie & strategie zijn van grote invloed op de software die miWebb ontwikkelt.

Wij helpen jou bij het realiseren van jouw merk, software of service. Samen tillen wij dit naar een hoger niveau. miWebb brengt jouw ideeën tot leven en bouwt ze om tot tastbare & gebruikersvriendelijke producten met een uniek merkkarakter.

Wat wij doen

De maximale potentie uit jouw idee halen

Wij helpen jou het maximale potentieel uit jouw merk te halen.

Hoe doen wij dit? Wij zijn nieuwsgierig, denken graag met jou mee en analyseren op een strategische manier hoe wij gezamenlijk jouw idee naar een hoger niveau kunnen tillen. Dit doen we stapsgewijs, zo houden wij processen helder & efficiënt.

Zo geef jij jouw product de jump-start om verder te groeien in de digitale wereld.

Kom langs

Als u nog vragen heeft, klikt op de knop

Expertise

Wat miWebb in huis heeft!

Design

Zo goed, dat alles vanzelfsprekend is voor de eindgebruiker!

Goed design is niet alleen esthetisch maar werkt ook! Zo goed, dat alles vanzelfsprekend is voor de eindgebruiker.

Gebruikersvriendelijkheid is onze grootste drijfveer. Aan de hand van jouw concept kiezen wij een bijpassende strategie om het doel zo efficiënt mogelijk te bereiken, met maximale impact. Van moodboard tot huisstijl, wireframe tot prototype en user experience tot pixel perfect design.

Ontwikkeling

Nieuwe ontwikkelingen bieden nieuwe groeimogelijkheden!

De digitale wereld is voortdurend in beweging. Nieuwe technologieën & innovaties worden dagelijks in het leven geroepen. Deze nieuwe ontwikkelingen bieden ook nieuwe groeimogelijkheden. miWebb staat niet stil en verdiept zich hier in, zo houden wij onze kennis up-to-date. Deze kennis passen wij vervolgens toe voor het optimaliseren van bestaande software en het creëren van nieuwe digitale producten.

Imago

Het creëren van online aanwezigheid

Het is belangrijk om na te denken over alle tekst, afbeeldingen en video’s die op het web geplaatst worden. Deze vertegenwoordigen jouw merk en kunnen helpen bij het groeien van jouw online aanwezigheid.

Online adverteren kan op vele verschillende manieren. Onder andere door middel van banners en tekstadvertenties, maar ook middels e-mails, digitale nieuwsbrieven & Google AdWords campagnes. Met onze content strategieën kunnen wij jou helpen bij het bouwen van jouw merk en inspelen op de strategie van Google om zo meer bezoekers aan te trekken. Tevens kunnen wij helpen bij het meten van de prestaties van jouw merk en de manier waarop er gebruik gemaakt wordt van jouw product om vervolgens jouw strategie te optimaliseren.

Met diepgaande analyses, gebruikersinzichten en A/B testen kunnen we jouw merk helpen om nieuwe hoogten te bereiken.

Over miWebb

Wie wij zijn & wat wij doen