Hoe creëer ik een nieuw e-mailadres?

image/svg+xml

Hoe creëer ik een nieuw e-mailadres?

Voordat u deze FAQ volgt, controleer eerst of uw e-mail door miWebb wordt gehost!

Op deze pagina vindt u de informatie die u nodig heeft om een nieuw e-mailadres aan te maken.
U heeft de volgende informatie nodig:

  • Uw websiteadres;
  • Uw gebruikersnaam van DirectAdmin;
  • Uw wachtwoord van DirectAdmin.

Stap 1 – Inloggen op DirectAdmin

Browse naar de DirectAdmin inlogpagina van uw website. U kunt deze vinden op uw eigen webadres met :2222 wachter het adres gezet. Is uw website example.org? Dan is uw DirectAdmin inlogpagina example.org:2222
Als u bij de inlogpagina bent aangekomen moet ziet u twee velden (afbeelding 1). Vul bij username de gebruikersnaam van uw DirectAdmin account in en bij password het wachtwoord van uw DirectAdmin account. Druk vervolgens op Login.


Afbeelding 1 – De inlogpagina

Stap 2 – Een nieuw e-mailadres aanmaken

Na het inloggen zul u de keuze krijgen tussen de verschillende domeinen die op uw account geregistreerd staan. Selecteer het domein waarmee u het e-mailadres wil aanmaken. U wordt nu begroet door het DirectAdmin instellingen scherm (afbeelding 2). Onder het kopje E-Mail Management selecteer E-Mail Accounts. Klik vervolgens op Create account boven aan de pagina. Vul bij Username het gewenste e-mailadres in, bij password het gewenste wachtwoord (of klik op random om een sterk wachtwoord te genereren), bij Email Quota 50 en laat Send Limit leeg (dit wordt dan vanzelf op 500 ingesteld). Druk vervolgens op create. U zult een pagina te zien krijgen met een samenvatting van uw nieuwe e-mailadres. Onthoudt het wachtwoord goed of sla het op in een password manager.


Afbeelding 2 – DirectAdmin Instellingen


Afbeelding 3 – E-mailinstellingen

Was this article helpful?

Related Articles