Hoge kwaliteit teksten


De meeste bedrijven achter zoekmachines denken dat bezoekers de beste ervaring hebben als ze website-inhoud van hoge kwaliteit te zien krijgen. Wat houdt hoge kwaliteit dan in? Dit betekent dat teksten of inhoud nuttig, leerzaam, uniek en innemend moeten zijn en dat de eventuele bronnen worden vermeld. Google heeft een eenvoudige tutorial gemaakt, om je te helpen bij het creëren van inhoud voor je website.

Nuttig en leerzaam

Als je een website voor een restaurant maakt dan kun je de locatie, openingstijden, contactinformatie, het menu en een blog of agenda voor aankomende evenementen toevoegen.

Nuttiger dan andere websites

Als je een artikel schrijft over het trainen van honden, zorg dan dat jouw tekst leuker/creatiever/anders is dan de talrijke andere teksten die het web rijk is aan artikelen over honden trainen.

Geloofwaardigheid

Waarborg je geloofwaardigheid en zorg voor voldoende originele onderzoeken, citaten, links, reviews en testimonials. Informatie over de auteur en reviews van echte klanten kunnen jouw website’s betrouwbaarheid en reputatie vergroten.

Hoge kwaliteit

Breng je website tot leven door middel van afbeeldingen van je producten, je team of jezelf toe te voegen. Voorkom dat je bezoekers raken afgeleid door spel-, stijl- of feitelijke fouten. Een overdaad aan reclame kan ook storend zijn. Betrek bezoekers bij de website via regelmatige updates, commentaar-secties of social-mediabuttons.