Warmer

image/svg+xml

Warmer

Warmer

Ontdek de nieuwe website van WARMER die hun missie om de wereld groener en duurzamer te verwarmen weerspiegelt. Met trots ondersteunen we hun hoogwaardige producten die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook milieuvriendelijk. Ontdek de naadloze overgang naar groenere verwarmingsoplossingen op hun site.

Vraagstuk

Warmer had als doel een hoogwaardige, informatieve en conversiegerichte webshop te creëren die niet alleen hun producten op een aantrekkelijke manier presenteert, maar ook het standaard leveringsproces volledig automatiseert.

Horizontal nested portfolio slide image
Horizontal nested portfolio slide image

Oplossing

Met onze expertise hebben we een geavanceerde webshop voor Warmer ontwikkeld, aangedreven door WooCommerce. Hierbij hebben we niet alleen gezorgd voor een aantrekkelijke presentatie van hun producten, maar ook voor een feilloze integratie en automatisering van de financiële administratie via Exact Online, xCore en Mollie. Dit resulteert in een gestroomlijnde winkelervaring waarbij het standaard leveringsproces volledig geautomatiseerd verloopt.

Horizontal nested portfolio slide image
Horizontal nested portfolio slide image

Werkwijze

In nauwe samenwerking met het UX Design bureau Daily Creations is Warmer ontstaan. Gehanteerd volgens hun vierfasige aanpak – “strategy, understand, explore en create” – hebben ze een volledig nieuwe website ontworpen die naadloos aansluit bij de identiteit van Warmer.