Horecava

image/svg+xml

Horecava

365 Online

Stap in de dynamische wereld van gastronomie met de nieuwe website van de Horecava. Van oorspronkelijk een 3-daags foodservice event, hebben we de Horecava website omgetoverd tot een bruisende 365-daagse ontmoetingsplek voor leveranciers en merken in de culinaire sector. Ons team is verheugd over het unieke concept waarin we de brug slaan tussen de digitale en fysieke realiteit die we hebben gecreëerd voor de Horecava.

Vraagstuk

De Horecava had de intentie om gedurende drie jaar een pilot uit te voeren met als doel vertrouwd te raken met zowel de voordelen als de nadelen van het open source WordPress-platform, door een eigen platform op te zetten, met als uiteindelijke doel om hun begrip van dit systeem te vergroten en de geschiktheid ervan voor hun behoeften te evalueren.

Horizontal nested portfolio slide image
Horizontal nested portfolio slide image
Horizontal nested portfolio slide image

Oplossing

De WordPress-website van Horecava integreert naadloos met de RAI API, waardoor leveranciersinformatie wordt opgehaald; daarnaast verrijkt het de verkregen gegevens met merk- en productinformatie via de PS in Food Service API, en maakt het gebruik van de Single Sign-on van de RAI, waardoor leveranciers moeiteloos hun eigen content kunnen aanvullen en bewerken.

Horizontal nested portfolio slide image
Horizontal nested portfolio slide image

Werkwijze

Voor de ontwikkeling van de Horecava-website hebben we ons vertrouwde proces toegepast, dat begon met grondige Requirement Engineering om behoeften vast te leggen, gevolgd door gedegen UX/UI-ontwerp en uiteindelijk de ontwikkelingsfase. Door het omvangrijke karakter van het project was dit een intensief project waar we nog steeds met veel plezier op terug kijken.