Insight

image/svg+xml

MiWebb blijft sponsoring van racecoureur Colin Caresani voortzetten in 2023

Categorie: Nieuws
Auteur: MiWebb

MiWebb kondigt met trots aan dat het zijn sponsoring van Colin Caresani, een getalenteerde racecoureur, in 2023 blijft voortzetten. Colin heeft een indrukwekkende racecarrière gehad. In 2019 werd hij in de Ford Fieste Cup 4de in het Benelux klassement en 2de in het Nederlandse Junioren klassement en in 2020 werd hij in de Ford Fiesta Cup zowel in Nederland als in de Benelux kampioen. In 2021 heeft hij meegedaan in de VRM BMW M2 Cup Champion en ook daar is hij zowel in Nederland als in de Benelux kampioen geworden. In 2022 is hij DTM Trophy 2022 coureur in a Masterpiece BMW M4 GT4 geweest. Dit jaar zal hij racen voor het Mercedes GT3-team SchnitzelAlm Racing. MiWebb is sinds 2019 sponsor en is verheugd om ook dit jaar deel uit te maken van zijn reis.

De beslissing om Colin nog een jaar te sponsoren was voor MiWebb gemakkelijk. Hij heeft zich bewezen als een bekwaam en toegewijd coureur, die consequent geweldige resultaten op de baan behaalt. Bovendien komt zijn passie voor racen overeen met de toewijding van MiWebb aan excellentie en streven om de beste te zijn in hun respectieve vakgebieden.

Naast financiële steun biedt de sponsoring van Colin door MiWebb ook strategische marketing- en branding-ondersteuning om zijn zichtbaarheid te vergroten en een breder publiek te bereiken, inclusief het maken van een op maat gemaakte website en andere digitale marketinginitiatieven in samenwerking met Daily Creations. Hiermee hoopt MiWebb Colin te helpen een sterk persoonlijk merk op te bouwen en een rolmodel te worden voor andere aspirant-racecoureurs.

Tot slot is MiWebb verheugd om de sponsoring van Colin Caresani in 2023 voort te zetten terwijl hij racet voor het SchnitzelAlm Racing-team in de Mercedes GT3. Door deze sponsoring hoopt MiWebb Colin te helpen zijn racedoelen te bereiken en tegelijkertijd een positieve impact op de gemeenschap te hebben. We wensen Colin het allerbeste voor het komende seizoen en kijken ernaar uit om hem geweldige dingen op de baan te zien bereiken.