Wat doen jullie om mijn website up to date te houden?

image/svg+xml

Wat doen jullie om mijn website up to date te houden?

Wanneer u uw website host op miWebb, zijn er twee onderdelen die up-to-date moeten zijn. Er is de server, dit is een kleine computer waarop je website draait, en er is de website of webapp zelf. Beide moeten up-to-date en onderhouden blijven. Met de komst van de nieuwe GDPR-wet moeten alle websites en webservers up-to-date zijn.

Wij gebruiken alleen up-to-date software op onze servers. We gebruiken ook een programma genaamd Patchman, waarmee onze software automatisch wordt bijgewerkt wanneer nieuwe kwetsbaarheden bekend worden. Om de beveiliging op serverniveau te garanderen, bieden we elke website een http2-verbinding en een gratis SSL-certificaat met Let’s Encrypt.

Elke website moet ook worden beveiligd op het niveau van de website zelf. Dit is iets ingewikkelder. Omdat elke website en webapp anders is, is er geen gestructureerde manier om elke website up-to-date te houden. We bieden een maandelijkse of eens per kwartaal onderhoudsoptie voor onze klanten. Met dit abonnement zullen we uw website zelf bekijken en bepalen welke acties nodig zijn om uw website up-to-date, veilig en GDPR-proof te houden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Was this article helpful?

Related Articles