Service: CloudFlare

image/svg+xml

Service: CloudFlare

Cloudflare is een toonaangevend bedrijf in de internetbeveiligings- en content delivery-industrie, opgericht in 2009. Het fungeert als een tussenlaag tussen een website en de bezoekers, waardoor het verkeer wordt geoptimaliseerd, de laadtijden worden verkort en de beveiliging wordt versterkt. Een van de meest opvallende kenmerken van Cloudflare is het Content Delivery Network (CDN), dat statische inhoud van een website over meerdere servers wereldwijd verspreidt. Dit zorgt voor snellere laadtijden en een soepelere gebruikerservaring, ongeacht waar ter wereld de bezoekers zich bevinden.

Naast het verbeteren van webprestaties, staat Cloudflare ook bekend om zijn robuuste beveiligingsfuncties. Het biedt bescherming tegen DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service) en andere bedreigingen, waardoor websites en online diensten beschermd worden tegen overbelasting en uitval. Bovendien biedt Cloudflare een Web Application Firewall (WAF) die verdachte verzoeken en kwaadaardige inhoud blokkeert, waardoor de veiligheid van de websites wordt versterkt. Dankzij deze uitgebreide suite van diensten is Cloudflare een onmisbaar hulpmiddel geworden voor zowel kleine blogs als grote bedrijven om de prestaties en beveiliging van hun online aanwezigheid te verbeteren.

Wil jij dat we jouw website upgraden met CloudFlare?

Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in deze mail de domeinnaam die gebruik moet gaan maken van het CloudFlare netwerk. Zodra je aanvraag binnen is plannen wij een datum in om je doelen met CloudFlare door te spreken. Tijdens dit gesprek bepalen we welk pakket van CloudFlare het beste bij je doelen past. Indien er een custom configuratie nodig is om je doelen te bereiken, zullen we een offerte sturen voor de besproken configuratie.

Was this article helpful?

Related Articles