Advanced Custom Fields (ACF)

image/svg+xml

Advanced Custom Fields (ACF)

Advanced Custom Fields (ACF) maakt van WordPress sites een CMS door je alle gereedschappen te geven om meer te doen met jouw gegevens.

Gebruik de ACF-plugin om volledige controle te krijgen over jouw WordPress-bewerkingsschermen, ‘custom’ veldgegevens en meer.

Voeg velden op aanvraag toe.
Met de ACF-veldbouwer kun jij snel en eenvoudig velden toevoegen aan WordPress-bewerkingsschermen met slechts enkele klikken! Of het nu iets eenvoudigs is, zoals het toevoegen van een veld ‘auteur’ aan een boekrecensie, of iets complexers, zoals de gestructureerde gegevensbehoeften van een e-commerce website of marktplaats, ACF maakt het toevoegen van velden aan jouw inhoudsmodel eenvoudig.

Voeg ze overal toe.
Velden kunnen overal in WordPress worden toegevoegd, inclusief berichten, pagina’s, gebruikers, taxonomietermen, media, opmerkingen en zelfs pagina’s met aangepaste opties! Het kan niet eenvoudiger gemaakt worden om structuur aan te brengen in de WordPress-ervaring voor het maken van inhoud.

Wat voegt de PRO variant van deze plugin hier nog aan toe?

  • Met het Repeater Field kun jij een reeks subvelden maken die keer op keer kunnen worden herhaald.
  • ACF Blocks,  een krachtig op PHP gebaseerd framework voor het ontwikkelen van aangepaste bloktypen voor de WordPress Block Editor (ook bekend als Gutenberg).
  • Definieer, creëer en beheer content met het Flexible Content Field, dat meerdere lay-out en subveld opties biedt.
  • Gebruik de Options Page om aangepaste beheerpagina’s toe te voegen om ACF-velden te bewerken.
  • Bouw volledig aanpasbare fotogalerijen met het Gallery Field.
  • Ontgrendel een efficiëntere workflow voor het beheren van veldinstellingen door bestaande velden en veldgroepen op aanvraag opnieuw te gebruiken met het Clone Field.

Meer weten? Bekijk de ACF documentatie pagina.

Was this article helpful?

Related Articles