The Digital Concierge


Met hun geniale mobiele app-platform kan elke hotelier zijn eigen hotel-app hebben voor een betaalbare prijs. Stel je eens voor dat jouw gasten, specifiek voor jouw hotel geldende aanbevelingen krijgen voor restaurants, attracties, city-tours in de app op hun eigen telefoon! The Digital Concierge-app geeft altijd direct antwoord op vragen die ontstaan bij jouw gasten die door de stad wandelen en de ingebouwde navigatie en ‘take me home’ functie zorgen ervoor dat jouw gasten altijd op de gewenste locatie aankomen. De app vervangt natuurlijk nooit het persoonlijke contact dat jij hebt met je gasten, maar maakt het efficiënter en draagt bij aan je klantenservice.

The Digital Concierge wilde het makkelijker maken een hotel aan het systeem toe te voegen. In de oude app ging het toevoegen van aanbevelingen met veel tijd en data gepaard, te denken aan een naam, beschrijving, foto, het adres, de website, het telefoonnummer en openingstijden van elke aanbeveling.

Het nieuwe systeem hanteert een slimmere aanpak. De gebruiker hoeft slechts de locatie in de Google Places database op te zoeken en de gewenste informatie wordt automatisch opgehaald. Deze schaalbare filosofie verlaagde de tijd van een handeling die een paar uur duurde tot een taak die in minuten klaar was.

Date

november, 2016

Disciplines

Design, Development

Techniques

CSS, HTML, Javascript, miBadger, PHP

See all of our projects

Discover