Ik ben het wachtwoord van mijn e-mailadres vergeten, wat moet ik doen?Voordat u deze faq volgt, controleer hier eerst of uw e-mail door miWebb wordt gehost!

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw wachtwoord te resetten van uw e-mailadres.
U heeft de volgende informatie nodig:

  • Uw websiteadres;
  • Uw gebruikersnaam van DirectAdmin;
  • Uw wachtwoord van DirectAdmin.

Stap 1 – Inloggen op DirectAdmin

Browse naar de DirectAdmin inlogpagina van uw website. U kunt deze vinden op uw eigen webadres met :2222  achter het adres gezet. Is uw website example.org? Dan is uw DirectAdmin inlogpagina example.org:2222
Als u bij de inlogpagina bent aangekomen moet ziet u twee velden (afbeelding 1). Vul bij username de gebruikersnaam van uw DirectAdmin account in en bij password het wachtwoord van uw DirectAdmin account. Druk vervolgens op Login.


Afbeelding 1 – De inlogpagina

Stap 2 – Uw wachtwoord resetten

Na het inloggen zul u de keuze krijgen tussen de verschillende domeinen die op uw account geregistreerd staan. Selecteer het domein waarmee u het e-mailadres wil aanmaken. U wordt nu begroet door het DirectAdmin instellingen scherm (afbeelding 2). Onder het kopje E-Mail Management selecteer E-Mail Accounts. U zult een lijst met al uw e-mailadressen zien. Kies het e-mailadres waarvan u het wachtwoord wil veranderen en klik achter dat e-mailadres in de kolom Password/Quota op change.
Op dit scherm kunt u de instellingen van uw e-mailadres veranderen. Vul bij Enter New Password en Re-Enter Password het gewenste wachtwoord in of klik op random om een nieuw sterk wachtwoord te genereren. Verander de rest van de velden niet en klik op Modify.


Afbeelding 2 – DirectAdmin Instellingen


Afbeelding 3 – E-mailinstellingen

Was this article helpful?

Related Articles